Eerste keer inloggen

Je hebt via de mail, WhatsApp of een via een ander communicatieplatform een uitnodigingslink ontvangen voor het Orbisk data dashboard. Dit zijn de stappen om voor de eerste keer in te loggen.

1. Ben je uitgenodigd om een account aan te maken voor Orbisk? Dan kom je via de link op een pagina terecht waar je jouw gegevens kunt invullen.

Screenshot 2022-04-19 at 16.54.09

2. Vul je gegevens in.

• Gebruik je eigen naam en werk e-mailadres.
  • Kies een persoonlijk wachtwoord en deel die niet met anderen.
  • Selecteer ‘onthoud mij’ alleen als je niet op een gedeelde computer werkt.

3. Na het registreren kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Kom je niet gelijk op het inlogscherm zoals hieronder weergegeven? Klik dan op het Orbisk logo links bovenin.

Screenshot 2022-04-19 at 16.58.52

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651

Hubspot banners_new branding