Fotopagina

Als ondersteuning van de data kun je alle foto’s met voedselafval terugzien in het dashboard. We leggen je in dit artikel uit hoe de pagina werkt. 

Waar vind ik de foto’s?

1. De foto-pagina vind je via het menu, onder foto’s.

2. De foto-balk vind je onderaan de home-pagina. Daar staan de 6 meest recente foto’s weergegeven. Klik op bekijk alle foto’s om naar de fotopagina te gaan.

Ik vind niet alle foto’s terug!

Het kan zijn dat je de leuke foto die je van jezelf hebt gemaakt, niet terugvindt op de pagina. Dat komt omdat we alleen afbeeldingen tonen waarop eten te zien is. Zo blijft het overzichtelijk.

Was je op zoek naar een andere afbeelding die je niet kunt vinden? Laat het ons weten via support@orbisk.com

Welke informatie kan ik terugvinden?

Op elke foto staat de datum, de tijd en het gewicht weergegeven. Wanneer je een foto selecteert krijg je meer informatie te zien. Je ziet dan ook de categorie en welk(e) ingrediënt(en) herkent zijn. 

De foto is vaag of geeft niet het ingrediënt!

In dit artikel lichten we de do's en don'ts van het gebruik van de Orbi toe. 

Hebben we de foto verkeerd gelabeld? Laat het ons weten, door het Foto-ID te mailen naar support@orbisk.com

  1. Klik op de foto 
  2. Kies voor Kopieer ID
  3. Het is ID is nu opgeslagen op je clipboard.
  4. Vul dit formulier in en vermeld het juiste label/ingrediënt. 

Op het tabblad ‘’foto’s’’ heb je een uitgebreide zoekfunctie. Je kunt daarmee foto’s zoeken van een tijdsperiode, een categorie, een dag van de week en een deel van de dag. Zo zie je precies wat er weggaat in plaats van alleen maar cijfers. 


Wij leren graag van de praktijk en zijn daarom benieuwd naar jouw verhaal. Heb je meer tips of wil je iets kwijt over de inhoud van dit artikel? Deel jouw ervaring met ons door te mailen naar support@orbisk.com.

3-1