Grafiek | Totaal gewicht per week

Wat zie ik terug in deze grafiek en hoe kan ik deze het best gebruiken?

De grafiek ‘totaal gewicht per week’ geeft informatie over het (niet) gefotografeerd gewicht, je gasten en de 0-meting. In deze grafiek kun je in één oogopslag zien wat je progressie is in het reduceren van food waste. De grafiek ziet er als volgt uit:

Screenshot 2022-05-12 at 15.33.36

Legenda


Voedselafval: het totaal aan voedselafval dat is gefotografeerd in de aangegeven week.

Niet gefotografeerd: het totale gewicht waar in de keuken geen foto van is gemaakt. Wil je meer weten over hoe niet gefotografeerd gewicht ontstaat en hoe je dit kunt verminderen? Lees dan dit artikel

Snijafval: Alle schillen, restjes en niet te voorkomen afval. Meer over snijafval.

Aantal gasten: Een weergave van de totale gasten in de week. Deze gasten-aantallen kun je per dag invullen op de pagina gasten in jouw dashboard. 

0-meting: Deze lijn blijft onveranderd en geeft aan hoeveel waste er in de keuken wegging bij de start met Orbisk. Meer weten over de 0-meting en hoe deze wordt berekend? Lees dit artikel.

Krijg je deze melding te zien bij de eerste of laatste week? Dan heb je in de tijdsfilter niet een volledige week geselecteerd. Het totaal aantal kilo’s waar je naar kijkt is dus niet volledig omdat er een aantal dagen in missen in de selectie.

Hoe gebruik ik de grafiek?

Je kunt de grafiek gebruiken om verschillende (aaneengesloten) weken met elkaar te vergelijken. Zo kun je het verloop van jou voedselafval zien en drukke en rustige periodes met elkaar vergelijken. Wanneer heb je meer afval? Aan de hand van de grafiek kun je trends herkennen en brainstormen om voedselaval te reduceren. 


Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651 

Hubspot banners_new branding