Hoe speel ik het instructiefilmpje af?

We hebben een filmpje gemaakt waarin we het gebruik van de monitor snel en duidelijk uitleggen. Hier lees je meer over de verschillende manieren om hem af te spelen.

Er zijn verschillende manieren om het instructie filmpje af te spelen, je kunt:

1. Via de monitor, onderaan op het scherm op de knop “i” klikken. Of;IMG_20220520_153011698_HDR

2. Op youtube via deze link:

We raden jullie aan de video naar het team te versturen voordat de Orbi geleverd wordt en na de levering nogmaals op de monitor te laten zien. Bijvoorbeeld als je hem voor het eerst met zijn allen in de keuken bekijkt. Zo vergroot je betrokkenheid en bewustzijn van het team!

TIP: Het afspelen van de video is ook aan te raden bij tijdelijke medewerkers of nieuwe medewerkers.

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail gerust naar support@orbisk.com of neem telefonisch contact op via +31 302270651