Hoe werken de digitale knoppen op de Orbi?

Het gebruik van de monitor.

Indien gewenst is het mogelijk om een afvalstroom inzichtelijk te maken door middel van een knop op het scherm van de monitor. Dit artikel beschrijft hoe je de knoppen op de monitor moet gebruiken.

Je kunt de knoppen op 2 manieren gebruiken:

1. Voor enkele registraties.
  2. Voor meerdere registraties na elkaar.

Een registratie is het maken van een foto voordat je het voedsel in de afvalcontainer gooit.

1. Hoe gebruik je de knop voor 1 registratie?

Een enkele registratie is één product fotograferen en daarna weggooien. Je drukt de knop na de registratie pas in omdat je vaak met volle handen komt aanlopen en geen hand vrij hebt om de knop voor de registratie in te drukken. Je maakt een registratie als volgt:

Stap 1: Presenteer het voedsel, ter hoogte van de led-strip.

Stap 2: Wacht 2 seconden op de automatische foto.

Stap 3: Gooi het voedsel in de afvalcontainer.

Stap 4: Druk de knop in waaronder je het afval wil registreren.

2. Hoe gebruik je de knop voor meerdere registraties?

Gooi je meer dan één product weg? Maak dan de knop ‘’sticky’’ door hem langer in te drukken. Een ‘’sticky’’ knop betekent dat de knop ingedrukt blijft voor de komende registraties. Je werkt als volgt:

Stap 1: Houd de knop (waaronder je afval wil registreren) 2 seconden ingedrukt.

Stap 2: Presenteer het voedsel, ter hoogte van de led-strip.

Stap 3: Wacht 2 seconden op de automatische foto.

Stap 4: Gooi het voedsel in de afvalcontainer.

Herhaal stap 2 tot en met 4 totdat je geen registraties meer wil maken.

De knop gaat uit wanneer je:

1. 1,5 minuut geen registratie maakt of
  2. Een andere knop indrukt of
  3. Dezelfde knop opnieuw indrukt

TIP: Print de volgende poster met uitleg over de knoppen uit. Deze kun je ophangen bij de monitor of versturen via de mail.  POSTER

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail gerust naar support@orbisk.com of neem telefonisch contact op via +31 302270651