HQ View - Hoe gebruik ik het?

Het HQ View, van het Engelse headquarters, geeft een overzicht aan personen die meerdere locaties beheren. In dit artikel lichten we toe hoe je het overzicht gebruikt en welke data je kunt aflezen.

Via de linkerkant van jouw dashboard kun je naar het HQ view navigeren.  
In het HQ view vind je verschillende informatie over al jouw locaties, zoals:

  1. De totale impact, 
  2. De totale besparing.

Het eerste overzicht ziet er als volgt uit:

Screenshot 2022-05-22 at 11.24.00

Aan de linkerkant is de totale impact weergegeven. Dit betekent de totale impact van alle locaties samen, gedurende de periode waarin met Orbisk is gewerkt. Zo is in het overzicht hierboven bijna 80.000 kilo voedsel bespaard, dat gelijk staat aan 480 euro! 

Aan de rechterkant is het gemiddelde impact per week weergegeven. Ook is hier het percentage niet gefotografeerd gewicht te zien. Wat inhoudt dat (in het voorbeeld hierboven) 28% van de geregistreerde kilo’s geen bijbehorende foto heeft. We weten dan dus niet welk product is weggegooid.

Het tweede overzicht ziet er als volgt uit: 

Screenshot 2022-05-22 at 11.37.17

In dit overzicht wordt per locatie aangegeven wat de totale besparing is betreft het voedselafval, de kosten en de CO²-uitstoot. Ook is hier het gemiddelde per week weergegeven, waardoor je goed kunt zien of gestelde doelen behaald worden. 

Zodra je klikt op het pijltje naast de gasten, ga je automatische naar het dashboard van die locatie. Zodat je dieper kan ingaan op de geregistreerde data. 

Waarvoor is dit handig?

Je kunt gemakkelijk bedrijfsdoelstellingen zetten vanuit het hoofdkantoor. Maar je kunt ook de individuele doelen van locaties meten en bijsturen. 

 


Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail gerust naar support@orbisk.com of neem telefonisch contact op via +31 302270651