Invoeren van gastenaantallen

Via het menu in het dashboard kun je de gastenaantallen invullen. Dit helpt bij het maken van een goede vergelijking tussen de bezetting en de hoeveelheid afval.

Door het invullen van je gastenaantallen, zie je in de grafiek "totaal gewicht per week" de totale aantallen per week terug. Ook kan hierdoor het gemiddelde "voedselafval per gast" worden berekend.

Waarom is dit handig?

1. Gebruik het als een maatstaf om drukke en rustige periodes met elkaar te vergelijken.
  2. Gebruik het voor het optimaliseren van je begroting, door de kosten en voedselafval per gast mee te nemen in je berekening.

Stappen hoe vul ik mijn gasten aantallen in?

1. Ga naar het menu, links in het scherm en kies voor ‘gasten’.

Screenshot 2022-04-20 at 11.08.21

2. Wanneer je met muis over een dag hovert, kun je het aantal gasten invullen of aangeven dat je gesloten bent.
Screenshot 2022-04-20 at 11.17.42

3. Sla altijd je wijzigingen op.

LET OP: Het rode uitroepteken geeft aan dat je de laatste wijzigingen nog niet hebt opgeslagen.

Screenshot 2022-04-20 at 11.24.08

Gastenaantallen invullen per dagdeel?

Het invoeren van de gastenaantallen staat momenteel ingesteld op het invoeren van totalen. Vul je liever dagdelen in? Wijzig je instellingen dan in Openingstijden en dagdelen

- Scroll naar beneden

- Klik op "Gastenaantallen invullen per dagdeel? "

Screenshot 2022-04-20 at 11.33.47

Screenshot 2022-04-20 at 11.33.57

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651