Maak je gebruik van meerdere kliko’s op een dag?

In dit artikel leggen we uit hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Laten we gelijk met de deur in huis vallen: het verwisselen van kliko’s op de weegschaal heeft geen gevolgen voor jullie data. De Orbi herkent door Artificial intelligence dat een kliko wordt vervangen.

Je kunt zoveel kliko’s op een dag gebruiken en ook een (half)volle kliko op de weegschaal plaatsen. Deze kilo’s worden niet meegeteld bij het totaalgewicht van jouw voedselafval.

Let bij het verwisselen van de kliko op het volgende:

1. Zorg dat de monitor vrij staat en er niets tegen aan leunt.
  2. Richt de klep van de kliko niet richting de camera, maar op zij. Zo voorkom je dat bij het weggooien van voedselafval er een foto van de klep wordt gemaakt en niet van het voedsel.
  3. Als laatste en niet geheel onbelangrijk: zorg dat het team niet vergeet een kliko op de orbi te zetten.

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail gerust naar support@orbisk.com of neem telefonisch contact op via +31 302270651