Waarom zie ik een knop niet in het dashboard?

Ik heb een knop op de monitor die ik niet terug zie in het dashboard, hoe kan dat?

Niet alle locaties maken gebruik van knoppen op de monitor. Voor meer informatie kun je ons andere artikel lezen over waarom er gebruikt gemaakt kan worden van knoppen.

Zie je geen knop in je dashboard maar heb je hem wel op de monitor staan, dan kan dat de volgende oorzaken hebben:

1. Je hebt de knop in de geselecteerde periode in het dashboard niet daadwerkelijk op de monitor gebruikt. Dit betekent dat voedselafval is weggegooid zonder dat de knop gebruikt werd.
  2. De knop is recent toegevoegd op de monitor, waardoor in de geselecteerde weken de knop nog niet bestond.

Gebruiken jullie de knop wel maar zie je het niet terug in het dashboard, neem dan contact op de met de support van Orbisk door te mailen naar support@orbisk.com.

NOTE: Hetzelfde geld voor een knop die je van de monitor verwijderd hebt. Op het moment dat je in het dashboard een periode selecteerd waarin de knop wel gebruikt is, dan blijft die data in het dashboard staan en blijf je de optie houden om die knop te selecteren. Ookal is niet over de gehele periode gebruik gemaakt van de knop.

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail gerust naar support@orbisk.com of neem telefonisch contact op via +31 302270651