Wachtwoord vergeten

Het herstellen van je wachtwoord.

Je kunt je wachtwoord herstellen wanneer je deze bent vergeten. Volg de onderstaande stappen voor het herstellen van je wachtwoord:

1. Ga naar https://app.orbisk.com
  2. In het inlogscherm kies voor klik hier bij 'wachtwoord vergeten?'

Screenshot 2023-01-06 at 12.55.02

3. Vul je e-mailadres in, dat je eerder gebruikt hebt om in te loggen.

Screenshot 2023-01-06 at 12.55.25

4. Je ontvangt een mail met daarin een link voor het herstellen van je wachtwoord.

5. Open de link uit je mailprogramm.

6. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig deze door op SAVE te klikken.

7. Je kunt nu met je nieuwe wachtwoord inloggen.

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651