Wachtwoord vergeten

Het herstellen van je wachtwoord.

Je kunt je wachtwoord herstellen wanneer je deze bent vergeten. Ben je jouw wachtwoord niet vergeten maar wil je hem veranderen? Lees dan ons artikel profielgegevens veranderen!

Volg de stappen voor het herstellen van je wachtwoord:

1. Ga naar https://app.orbisk.com
  2. In het inlogscherm kies voor klik hier bij 'wachtwoord vergeten?'

Knowledge base customised pictures

3. Vul je e-mailadres in, dat je eerder gebruikt hebt om in te loggen.

4. Je ontvangt een mail met daarin een link voor het herstellen van je wachtwoord.

5. Klik op de link

6. Kies een nieuw wachtwoord en bevestig deze door op SAVE te klikken.

7. Je kunt nu met je nieuwe wachtwoord inloggen.

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651