Het dashboard printen & opslaan

Wil je het dashboard presenteren of delen met andere teamleden dan kun je het gemakkelijk printen of opslaan.

Downloaden

Je kunt het dashboard downloaden en printen om te delen met het team. We raden je aan dit regelmatig te doen, zodat het hele team wordt meegenomen in de vooruitgang.

1. Pas eerst de filters toe die je wilt uitlichten. Kies bijvoorbeeld voor een bepaalde tijdsperiode of categorie.

2. Klik op "print pagina" in het eerste scherm van het dashboard.

Screenshot 2022-05-02 at 10.15.50

3. Kies of je het wil opslaan als PDF of wilt printen.

LET OP: Je download het dashboard met de toegepaste filters. Wil je bijvoorbeeld het verloop zien van een aantal maanden? Selecteer deze dan in de tijdsperiode een aangepast bereik voordat je op de download-knop klikt.

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651