Wat gebeurt er als ik 1 dag geen data heb?

Hebben jullie de monitor een dag of paar dagen niet gebruikt dan heeft dat gevolgen voor jullie data. Lees in dit artikel wat de consequenties zijn.

Het dashboard geeft een inzicht in jullie voedsel afvalstromen per dag, per week en per maand. Natuurlijk komt het voor dat de locatie de monitor een dag niet gebruikt vanwege een nationale vrije dag of vakanties. In de onderstaande scenario’s is het van belang dat de monitor gebruikt wordt wanneer de locatie open is: 


1. Monitor wordt niet gebruikt in eerste 4 weken

De eerste 4 weken meten wij de nulmeting voor jullie locatie. De nulmeting is het gemiddelde voedselafval per week, gemeten van minstens 5 actieve dagen. Gebruik je de monitor een paar dagen niet in deze weken dan telt de meting door totdat er wel 4 weken gemeten zijn. 

VOORBEELD: Jullie zijn begonnen op 1 Juni dan gaat de nulmeting door tot 29 Juni. Zijn jullie in die periode 4 dagen dicht, dan telt de nulmeting dus door tot 3 juli. 


2. Monitor wordt niet gebruikt na de eerste 4 weken

Mocht je de monitor vanwege vakanties of vrije dagen niet gebruiken, dan zie je in het dashboard op die dag geen data. Verder heeft het geen gevolgen voor de functionaliteiten in het dashboard.

LET OP: Verwachten jullie buiten de vakantieperiode om een aantal dagen geen data te hebben? Laat het ons dan weten door te mailen naar Support@orbisk.com

 


Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail gerust naar support@orbisk.com of neem telefonisch contact op via +31 302270651