Uitnodiging voor een account versturen via WhatsApp of e-mail

Nadat je een nieuwe gebruiker hebt aangemaakt, krijg je de keuze om de uitnodiging via WhatsApp of e-mail te versturen, of de link te kopiëren.

Uitnodiging via WhatsApp

Om de uitnodiging via Whatsapp te versturen, gebruik je WhatsApp Web of de Whatsapp App op je computer.

Gebruik je de App?

1. Klik op Open WhatsApp.
  2. WhatsApp opent op je computer, selecteer nu de persoon naar wie je de uitnodiging wilt versturen.

Screenshot 2022-04-19 at 17.24.49

Gebruik je WhatsApp Web?

1. Klik op doorgaan naar chatten.

Scherm­afbeelding 2022-12-29 om 16.42.38

2. Kies voor gebruik WhatsApp Web.

Scherm­afbeelding 2022-12-29 om 16.42.52

3. WhatsApp opent in jouw browser, selecteer nu de persoon naar wie je de uitnodiging wilt versturen.

Lukt dit niet? Selecteer dan een andere manier om de uitnodiging te versturen.

Uitnodiging via de mail

Nodig je de nieuwe gebruiker uit via de e-mail? Dan krijgt hij/zij automatisch een uitnodigingsmail in zijn/haar inbox. Is de mail niet binnengekomen? Controleer dan het e-mail adres.

Controleer of je het juist e-mailadres hebt gebruikt.

1. Ga naar Instellingen.

2. Selecteer gebruikers.

3. Zoek naar de gebruiker die je hebt uitgenodigd, en klik op het pen-icoon naast de naam.

4. Vul nu het juist e-mailadres in en klik op opslaan!

Uitnodiging via link

Door op ‘kopieer uitnodiging’ te klikken kun je overal de link ‘plakken’.  Je kan nu zelf kiezen via welk medium je de link wilt versturen.

Scherm­afbeelding 2022-12-29 om 16.43.06

Kom je er toch niet uit na het lezen van dit artikel? Mail naar support@orbisk.com met je vraag of neem telefonisch contact op via +31 302270651